Mit jelent a csapat ár? Mikor érvényes?

A csapat ár érvényes bármely termék minimum 10 db-os vásárlása esetén mérettől függetlenül. Nagyobb mennyiség vásárlása esetén kérje egyedi árajánlatunkat az elérhetőségeinken.

Mit tegyek, ha feliratozni szeretnék?

Rendelje meg a terméket a shopban és írjon egy e-mailt elküldve a logót és pontosan milyen feliratot, számot szeretne és hova.

Mit csináljak, ha valami nem világos és meg szeretném kérdezni?

Tegye fel kérdését és írjon e-mailt a kapcsolat menüpontban megtalálható címre.

Mennyi az átfutási ideje a megrendelt áruknak?

Raktáron lévő áru esetén 3-5 napon belül feladásra kerül és a futárszolgálat kiszállítja.Ha nincs raktáron az a rendeléstől számítva 1-2 hét. E-mailben is értesítjük Önöket a raktárba való beérkezéskor.

Hogy fizetem ki az árut?

Normál esetben utánvétellel, a futár viszi ki és ott a helyszínen készpénzben fizeti ki az ellenértékét és a fuvardíjat.

Mennyi a fuvar költség?

A fuvardíj függ a megrendelt áru súlyától. A súlyokhoz tartozó díjakat a kiszállítás menüpontban találják.

Lehet-e feliratoztatni, számoztatni a mezeket?

Igen,természetesen. Ilyenkor előre megírt számlát küldünk amit a megadott bankszámlára átutalnak és az e-malben leírják, hogy milyen feliratot számot szeretnének, vagy egy látvány tervet készítsünk ez természetesen ellenérték fejében.

Mit kell tennem, hogy rendelhessek?

Először regisztrálni kell az áruházban,majd kiválasztania szükséges termékeket, színt, méreteket és a bevásárlókosárba tenni. A rendszer automatikusan visszaigazolja.

Mennyi időn belül cserélhetők ki a megrendelt termékek?

Méret illetve típus csere igényt az áruk átvételét követő 3 napon belül,minőségi reklamációt 8 napon belül fogadunk el. A termékeket a címkével és az eredeti csomagolásával és a számlával tudjuk visszavenni. A reklamáció minden formájában  a postaköltséget a vevőt terheli.